Yogi tea - Natural Balance

Yogi Tea Natural Balance is een bijzondere thee dankzij zijn licht kruidige, aromatische en tegelijkertijd milde smaak.

YTnb1
Nog maar 39 artikelen in voorraad
€ 3,89

Yogi tea Natural Balance Bio pakje

Natural Balance van Yogi Tea is een heerlijk kalmerende theesmaak. De natuurlijke ingrediënten in Yogi Tea Natural Balance Bio werken samen om innerlijke balans te bevorderen. Shiitake staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, terwijl zoethout de bloedsuikerspiegel ondersteunt. Citroengras en Fenegriek voegen een verwarmend element toe aan de blend, waardoor je je rustiger en evenwichtiger kunt voelen na het drinken van deze thee. Deze theesmaak is dus heerlijk kalmerend en ondersteunden. Een waar verwenmoment in een glas! In dit pakje zitten maar liefst 17 theezakjes van deze smaak. 

Yogi Tea als merk

Yogi Tea is een merk dat al 40 jaar werkt aan duurzame en gezonde thee. De ingrediënten in Yogi Tea zijn biologisch. In hun recepten staat ayurvedisch leven centraal en ze baseren hun smaken en melanges dan ook op eeuwenoude Indische recepten. De kruiden, planten, specerijen, etherische olies en bloemen die gebruikt worden geven unieke smaaksensaties en steunen altijd eerlijke handel. Ook in de verpakking van Yogi Tea is hun missie van duurzaamheid terug te zien. Ze gebruiken geen nietjes en de theezakjes zijn 100% afbreekbaar. Wij zijn fan!

De bereidingswijze

Deze thee kun je klaarmaken door het theezakje in het glas te hangen en hier 250 milliliter kokend water bij te schenken. Laat het kokende water afkoelen tot het warm is en haal het theezakje eruit wanneer het theewater de gewenste kleur heeft. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Bestel direct en Geniet van de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen die samenkomen in een rustgevende en kalmerende mix.

YTnb1

Data

Gewicht
0,25
Kleur
Groen
Omschrijving
Yogi Tea Natural Balance is een bijzondere thee dankzij zijn licht kruidige, aromatische en tegelijkertijd milde smaak.