Yogi Tea Licorice Bio pakje

Ben jij een zoethout fan? Dan is de Yogi Tea Licorice thee echt iets voor jou. 

1983
Nog maar 45 artikelen in voorraad
€ 3,89

Yogi Tea Licorice Bio pakje kopen

Deze heerlijke theesmaak van Yogi Tea bevat zoethout, sinaasappelschil en Kardamom. Deze bijzondere combinatie zorgt voor en heerlijke smaak die je meeneemt naar je kindertijd. 

Deze ingrediënten staan bekend om hun rustgevende en kalmerende eigenschappen en kunnen bijdragen aan een ontspannen gevoel. Bovendien is de Yogi Tea Licorice Bio thee perfect voor momenten van rust en herstel. 

De zoete smaak en de kalmerende eigenschappen van de ingrediënten nodigen uit tot een moment van ontspanning en rust. Het kan dus dienen als een perfecte thee voor na een lange dag of als je behoefte hebt aan een momentje voor jezelf.

Yogi Tea als merk

Yogi Tea is een merk dat al 40 jaar werkt aan duurzame en gezonde thee. De ingrediënten in Yogi Tea zijn biologisch. In hun recepten staat ayurvedisch leven centraal en ze baseren hun smaken en melanges dan ook op eeuwenoude Indische recepten. De kruiden, planten, specerijen, etherische olies en bloemen die gebruikt worden geven unieke smaaksensaties en steunen altijd eerlijke handel. Ook in de verpakking van Yogi Tea is hun missie van duurzaamheid terug te zien. Ze gebruiken geen nietjes en de theezakjes zijn 100% afbreekbaar. Wij zijn fan!

De bereidingswijze

Deze thee kun je klaarmaken door het theezakje in het glas te hangen en hier 250 milliliter kokend water bij te schenken. Laat het kokende water afkoelen tot het warm is en haal het theezakje eruit wanneer het theewater de gewenste kleur heeft.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Twijfel niet en bestel dit pakje Yogi Tea met heerlijke kruidenthee direct

1983

Data

Gewicht
0,25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Yogi Tea Licorice Bio pakje