Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon Bio pakje

Yogi Tea staat bekend om zijn heerlijke biologische theeblends die zowel smaakvol als gezond zijn. In het pakje zitten 17 theezakjes. 

UDV0314
Nog maar 15 artikelen in voorraad
€ 3,89

Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon Bio pakje

Yogi Tea staat bekend om zijn heerlijke biologische theeblends die zowel smaakvol als gezond zijn. Voor liefhebbers van groene thee heeft Yogi Tea een speciale traktatie: Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon Bio. Deze blend combineert de verkwikkende eigenschappen van groene thee en matcha met de verfrissende smaak van citroen, wat resulteert in een stimulerende en verfrissende theesensatie. In dit pak zitten 17 individueel verpakte theezakjes. In deze frisse smaak zit ook limoen en citroengras om de thee extra verfijnd te maken. Wist je dat matcha barst van de antioxidanten? Zeker het proberen waard dus. 

Yogi Tea als merk

Yogi Tea is een merk dat al 40 jaar werkt aan duurzame en gezonde thee. De ingrediënten in Yogi Tea zijn biologisch. In hun recepten staat ayurvedisch leven centraal en ze baseren hun smaken en melanges dan ook op eeuwenoude Indische recepten. De kruiden, planten, specerijen, etherische olies en bloemen die gebruikt worden geven unieke smaaksensaties en steunen altijd eerlijke handel. Ook in de verpakking van Yogi Tea is hun missie van duurzaamheid terug te zien. Ze gebruiken geen nietjes en de theezakjes zijn 100% afbreekbaar. Wij zijn fan!

De bereidingswijze

Deze thee kun je klaarmaken door het theezakje in het glas te hangen en hier 250 milliliter kokend water bij te schenken. Laat het kokende water afkoelen tot het warm is en haal het theezakje eruit wanneer het theewater de gewenste kleur heeft. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Geniet van de natuurlijke energieboost en de smaakvolle combinatie van ingrediënten. Bestel de Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon direct!

"

UDV0314

Data

Gewicht
0,25
Kleur
Groen
Omschrijving
Yogi Tea staat bekend om zijn heerlijke biologische theeblends die zowel smaakvol als gezond zijn.