• Aanbieding!

Jaspis rood powerbead mannen armband

Rode Jaspis powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang.

8718561054647
Nog maar 121 artikelen in voorraad
€ 9,95

Rode Jaspis powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang.

 

Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsvertering. Jaspis is goed voor zowel de bloedvaten als het ademhalingsstelsel. Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Jaspis heft blokkades op in de galkanaal en helpt bij het afvoeren van galstenen. Jaspis helpt tegen zwangerschapsbraken en helpt tegen impotentie (veroorzaakt door trauma), stress, overspannenheid, menstruatieproblemen. De steen heeft een heilzame werking op aambeien, klachten aan de schildklier, maag, darm en/of lever, nierkwalen en brandend maagzuur.

 

8718561054647

Data

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0,028
Kleur
Rood
Omschrijving
Rode Jaspis powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look!
Werking
Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsverter