• Aanbieding!

Katten/Tijger/Valkenoog kralen armband boeddha mannen

Kralenarmband van de halfedelstenen Kattenoog, Tijgeroog en Valkenoog, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.

8718561063793
Nog maar 101 artikelen in voorraad
€ 11,95

Kralenarmband van de halfedelstenen Kattenoog, Tijgeroog en Valkenoog, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddha-kraal, 21 cm lang geregen op elastiek. Geschikt voor mannen armband / uniseks. 

Tijgeroog (goud) is een beschermend en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinde. Hij geeft je vertrouwen en moed en helpt je om interne conflicten op te lossen. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfels en verlegenheid en hij beschermt je tegen allerlei angsten en fobieën en zal helpen om geestelijk blokkades op te heffen. 

Kattenoog is een inzichtgevende steen die je stimuleert om je meer bewust te zijn van je eigen kunnen. Hij leert je jouw grenzen te herkennen en te stellen. kattenoog helpt je om in je eigen kracht te komen en daar vanuit onafhankelijk en sterk te zijn. Hij helpt je om de samenhang van complexe situaties te begrijpen. 

Valkenoog kalmeert boosheid, woede, agressie en angst. Het remt overmatige emoties, seksuele drang en stemmingswisselingen. De steen remt de energiestroom en daarom ook stress. Het doorbreekt een slachtofferhouding en bevordert helderziendheid. Het verzacht pijnen en werkt positief bij bloedvaten, benen, darmen en ademhalingsproblemen. Valkenoog beschermt mensen bij seksuele angsten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

8718561063793

Data

Gewicht
0,022
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Kralenarmband van de halfedelstenen Kattenoog, Tijgeroog en Valkenoog, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.