Unakiet kralen armband boeddha mannen

Kralenarmband van de halfedelsteen Unakiet, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.

8718561063823
Nog maar 9 artikelen in voorraad
€ 11,95

Kralenarmband van de halfedelsteen Unakiet, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddha-kraal, 21 cm lang geregen op elastiek.

 

Unakiet heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, bronchiën, gewrichten, haargroei, het hart en de bloedsomloop. Unakiet werkt opbouwend en versterkend wat goed is voor het huidweefsel, de stofwisseling, spijsvertering, het afweersysteem en de bijnieren. Unakiet is bevorderlijk voor de vruchtbaarheid en zwangerschap, Unakiet kan ook ingezet worden wanneer er behoefte is aan gewichtstoename. Unakiet helpt om blokkades op te heffen en beperkende gedachten te verminderen. Hij vermindert frustratie en boosheid, helpt bij het oplossen van conflicten en verhelpt uitputting na ziekte. Tevens heeft Unakiet een heilzame werking bij menstruatieklachten, chronisch haarverlies (alopecia), eetstoornissen, reuma en helpt tegen stress en/of burn-out.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718561063823

Data

Gewicht
0
022
Kleur
Groen / oranje
Omschrijving
8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal
21 cm lang geregen op elastiek.
Kralenarmband van de halfedelsteen Unakiet
Werking
Unakiet heeft een positieve werking op de geslachtsorganen
bronchiën
bronchiën
de stofwisseling
gewrichten
haargroei
het afweersysteem en de b
het hart en de bloedsomloop. Unakiet werkt opbouwend en versterkend wat goed is voor het huidweefsel
spijsvertering