• Aanbieding!

Tijgeroog powerbead mannen armband

Tijgeroog powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang.

8718561054661
Nog maar 114 artikelen in voorraad
€ 9,95

Tijgeroog powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang. 

 

Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinden. Hij geeft je vertrouwen en moed en helpt je om interne conflicten op te lossen. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfels en verlegenheid, hij beschermt je tegen allerlei angsten en fobieën en zal helpen om geestelijke blokkades op te heffen. Tijgeroog heeft een positieve werking op de ogen, oren, hart, de hersenen, de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie, de bloedsomloop, keel, lever, maag, stoelgang, rug, heupen, knieën, enkels, geslachtsorganen en hij verbetert de stofwisseling. Tijgeroog versterkt de concentratie en intuïtie.

 

8718561054661

Data

Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0,028
Kleur
Bruin
Omschrijving
Tijgeroog powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look!
Werking
Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinden. Hij geeft je vertrouwen en