Sodaliet powerbead mannen armband

Sodaliet powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang. 

8718561054654
Nog maar 171 artikelen in voorraad
€ 9,95

Sodaliet powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang. 

Sodaliet helpt je bij het terugvinden van je zelfvertrouwen, zelfrespect. Hij geeft je inzicht over jezelf en laat je realiseren dat je trouw wilt zijn aan jezelf. Hij zorgt voor een goede stofwisseling en hij bevordert de vloeistofopname in het lichaam. De steen versterkt de logica, het rationele denkvermogen en zorgt voor een objectieve blik gekoppeld aan een gezonde dosis intuïtie. Sodaliet ondersteunt het lymfestelsel en het immuunsysteem. Tevens bevordert de steen calcium opname waardoor de tanden, kiezen, botten en spieren versterkt worden. Sodaliet helpt tegen klachten van de keel, zoals stembanden (heesheid), Sodaliet helpt ook goed tegen koorts en te hoge bloeddruk. Sodaliet zorgt ervoor dat belemmerende gedachten die te maken hebben met angsten en fobieën doorbroken worden. Helpt tegen slapeloosheid, hoofdpijn, benauwdheid, menstruatiepijn, overgangsproblemen, evenwichtsstoornis, flauwvallen en hyperventilatie.

 

8718561054654

Data

Edelsteen
Sodaliet
Gewicht
0,028
Kleur
Blauw
Omschrijving
Sodaliet powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look!
Werking
Sodaliet helpt je bij het terugvinden van je zelfvertrouwen, zelfrespect. Hij geeft je inzicht over jezelf en laat je realiseren dat je trouw wilt zijn aan jezelf. Hij zorgt voor een goede stofwisseling en hij bevordert de vloeistofopname in het lichaam.