• Aanbieding!

Amethist powerbead mannen armband

Amethist powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang. 

8718561054623
Nog maar 30 artikelen in voorraad
€ 9,95

Amethist powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang. 

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 

8718561054623

Data

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0,028
Kleur
Paars
Omschrijving
Amethist powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look!
Werking
Amethist bevordert de spirituele helderheid, een besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen. De steen maakt ons eerlijk en oprecht.