Er zijn 18 reviews.
Only registered users can post a review. Log in or create an account .
Uiterst tevreden!
Ik had een rammelaar besteld bij dit bedrijf maar eigenlijk voor onze kleine jongen die nog geboren moet worden. Zijn babykamer is in jungle/safari stijl met een Afrikaans tintje. Deze rammelaar paste er fantastisch bij. De rammelaar kwam vrij snel binnen maar helaas zag ik dat de bovenkant los zat en daardoor dus heel gammel/kwetsbaar was. Na dat ik foto's had gemaakt en doorgestuurd naar de klantenservice kreeg ik echt een fantastisch compromis aangeboden. Ik was heel bang dat ze me niet zouden geloven en dat ik met een kapotte rammelaar zou achter blijven maar dit was absoluut niet het geval. Heel netjes opgelost. Ik zou hier zo weer bestellen met een gerust hart! De rammelaar hebben we in ons bezit en ik weet nu al dat we er veel plezier van gaan hebben :)
Nette winkel
fijne producten en een duidelijke communicatie over wanneer het product bezorgd werd. Netjes verpakt en een mooie attentie erbij.
goede snelle bezorging
1e keer dat ik hier besteld heb. Bestelling word goed verpakt en de bezorging is ook snel. Gewoon top. Als ik weer nodig heb dan bestel ik hier weer.
Geweldige webwinkel!
Al meerdere keren bestellingen geplaatst en ALTIJD super service. Hele snelle levering en altijd keurig verpakt. AANRADER!!
Goede webwinkel
Snel geleverd met een attentie erbij. Blij dat ik jullie gevonden heb, ga zeker vaker bij jullie bestellen.
Nette afhandeling
Prima informatie verstrekking vóór en tijdens de verscheping van ons pakket. Tevens waren wij aangenaam verrast door het extra presentje dat door jullie was bijgevoegd in ons pakket, merci daarvoor.
Dank!
Bedankt voor de fijne manier waarop jullie werken! Jullie zijn behulpzaam en makkelijk te bereiken, ik loop toch al heel wat jaren mee en vond het altijd niet aan te schaffen met al die hoge prijzen maar sommige dingen als bv. salie zijn gewoon echt nodig... Daarom ook aan jullie: Bedankt! Super blij met de service, prijzen , kwaliteit & de extra vaste korting! Pluspunten!! Ik blijf mooi klant bij jullie ;)
Om blij van te worden!
Zorgvuldige informatieverstrekking tussen bestelling en levering, bovendien twee aardige, persoonlijke berichtjes en bij de bestelling als verrassing een leuke attentie!!!
Hele fijne webwinkel !
Altijd fijn als er een pakketje komt van jullie. Heerlijke wierook en geurolie van Palo Santo! Blij dat ik jullie ontdekt heb.
snelle aflevering, betrouwbaar en prima geholpen
Laatst weer mijn favourite wierook gekocht bij Varada. Ik had nog een paar vragen. Hier kreeg ik direct antwoord op. Ik had de producten de volgende dag al in huis. :)
fantastisch!!!
vandaag mijn bestelling ontvangen, de "groene Tara" is nog mooier dan verwacht. Hartelijk dank!
Super fijn om iets te bestellen!
Blij met onze stupa ! En keurig ingepakt ! Blij dat ik jullie ben tegengekomen op internet ! Bedankt !
supersnelle verzending na telefonisch overleg.
Excellent service
Really great service. Punctual and precise. Thank you for the smiley on the box. :)
Super Tevreden
ben super tevreden met mijn bestelling. was gauw binnen en goed verpakt. je werd goed op de hoogte gehouden. dus ga hoer vanaf nu altijd bestellen.