Succes Aqua Gems drinkfles

Succes drinkwater in een handige fles. De fles bevat groene Aventurijn, Golden Healer en Bergkristal.

8718561066701
Nog maar 18 artikelen in voorraad
€ 29,95

De Aqua Gems succes drinkfles kopen

De flessen zijn BPA-vrij, zijn gemakkelijk schoon te maken doordat de flessen handige losse delen bevatten. De fles heeft een handige dop waaraan je hem mee kunt dragen. Inhoud is 700 ml. Vul de drinkfles met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen. Wij adviseren u niet meer dan 2 flessen per dag te drinken.

De werking van de Aqua Gems succes drinkfles

Deze edelsteen combinatie van groene Aventurijn, gele Topaas en Bergkristal kan je succes brengen bij het neerzetten van je doelen.
Aventurijn groen is een gelukssteen en zal je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van deze. Groene Aventurijn staat voor voorspoed en dankbaarheid.
Golden Healer werpt licht op je pad en helpt je om doelbewust je ideeën te manifesteren tot iets groots. Hierbij zal deze je creativiteit en artisticiteit ten volle laten gelden.
Bergkristal verlicht je angsten, geeft je meer innerlijke stabiliteit en zorgt voor een goede energie verdeling. Hij zuivert het water en versterkt de werking van andere geneeskrachtige stenen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past deze Aqua Gems fles perfect bij jou? Of heb jij behoefte aan de innerlijke stabiliteit en het succes die deze edelsteen combinatie te bieden heeft? Bestel de drinkfles direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561066701

Data

Edelsteen
Aventurijn / Bergkristal / Fluoriet
Gewicht
0,33
Kleur
Groen
Omschrijving
Succes drinkwater in een handige fles. Bevat Bergkristal, groene Aventurijn en gele Fluoriet.
Werking
Deze edelsteencombinatie van Bergkristal, Carneool en melkkwarts (of sneeuwkwarts) geeft energie en herstelt de vitaliteit. Bergkristal geeft energie en vitaliteit, werkt goed tegen vermoeidheid en slapeloosheid. Tevens versterkt hij de werking van andere