Ontspanning (Anti-stress) Aqua Gems drinkfles

Anti-stress en bescherming drinkwater in een handige fles met groene of blauwe dop. Bevat Bergkristal, Agaat boom en Dumortieriet.

8718561044037
Nog maar 15 artikelen in voorraad
€ 29,95

Anti-stress en bescherming drinkwater in een handige fles met groene of blauwe dop. 

Bevat Bergkristal, Agaat boom en Dumortieriet.

 

Deze edelsteencombinatie van Dumortieriet, Agaat Boom en Bergkristal werkt stressverminderend en zorgt voor meer balans. Dumortieriet tegen stress en nervositeit, helpt tegen paniekaanvallen en overgevoeligheid, geeft kalmte en vertrouwen. Agaat Boom geeft kalmte, innerlijke geborgenheid, rijpheid en psychische stabiliteit. Bergkristal verlicht je van angsten, geeft innerlijke stabiliteit en is een goede energieverdeler. Tevens versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

 

De flessen zijn BPA-vrij, zijn gemakkelijk schoon te maken doordat de flessen handige losse delen bevatten. De fles heeft een handige dop waaraan je hem mee kunt dragen. Inhoud is 700 ml.

 

Vul de drinkfles met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen. Wij adviseren u niet meer dan 2 flessen per dag te drinken.

8718561044037

Data

Edelsteen
Agaat / Bergkristal / Dumortieriet
Gewicht
0
33
Kleur
Blauw
Omschrijving
Agaat boom en Dumortieriet.
Anti-stress en bescherming drinkwater in een handige fles met groene of blauwe dop. Bevat Bergkristal
Werking
Agaat Boom en Bergkristal werkt stressverminderend en zorgt voor meer balans. Dumortieriet tegen stress en nervositeit
Deze edelsteencombinatie van Dumortieriet
geeft kalmte en vertrouwen. Agaat Boom geef
helpt tegen paniekaanvallen en overgevoeligheid