• Aanbieding!

Aqua Gems Drinkflessen starterset 8 st.

8 verschillende drinkflessen, namelijk: Ontspanning, Detox, Vitaliteit, Fit en Slank, Liefde en Harmonie, Succes, Chakra en Mind en Focus.

8718561076861
Nog maar 1 artikelen in voorraad
€ 239,60

De Starterset met 8 drinkflessen kopen
Deze set bestaat uit de 8 verschillende drinkflessen, dit zijn alle hardlopers. De flessen die erin zitten zijn: Ontspanning, Detox, Vitaliteit, Fit en Slank, Liefde en Harmonie, Succes, Chakra en Mind en Focus.

 
De uitleg van de starterset met 8 drinkflessen

De fles is BPA-vrij, is gemakkelijk schoon te maken doordat de fles handige losse delen bevat. De fles heeft een handige dop waaraan je hem mee kunt dragen. Inhoud is 700 ml. Vul de drinkfles met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen. Wij adviseren u niet meer dan 2 flessen per dag te drinken.

 

Bestel direct online
Past deze Drinkflessen starterset perfect bij jouw keuken of heb jij behoefte aan de kracht en healing die de verschillende halfedelstenen te bieden hebben? Bestel de Starterset met 8 drinkflessen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561076861

Data

Gewicht
2
64
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
8 verschillende drinkflessen
Chakra en Mind en Focus.
Detox
Fit en Slank
Liefde en Harmonie
Succes
Vitaliteit
namelijk: Ontspanning
Werking
Bestel meerdere sets en ontvang hogere kortingen!