Home

Home

Nieuwe artikelen

Nieuwe artikelen

Blog Categories

Blog Categories

Wat zijn de openingstijden van Varada?Maandag - Alleen groothandel van 9.00 uur tot 17.00 uur

Dinsdag - Alleen groothandel van 9.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag - van 9.00 uur tot 17.00 uur

Donderdag - van 9.00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag - van 9.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag - van 10.00 uur tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen)

Iedereen is dus welkom en zakelijke klanten kunnen uiteraard ook op woensdag t/m zaterdag komen winkelen, echter zijn de maandag en dinsdag speciaal voor hen gereserveerd om langs te komen. Particuliere klanten kunnen bij ons terecht van woensdag t/m zaterdag.

Deze feestdagen zijn wij altijd gesloten:

      • Nieuwjaarsdag

      • 2e paasdag

      • Koningsdag

      • Hemelvaartsdag

      • 2e Pinksterdag

      • 1e en 2e KerstdagDeurbeleid:

Omdat wij ook een groothandel zijn dient iedere bezoeker, zowel zakelijk als particulier, ingeschreven te zijn als klant/bezoeker. We hanteren het cash-and-carry principe en alle artikelen staan open en bloot. Vandaar het verzoek tot registratie.

Hiervoor worden de n.a.w. gegevens in ons systeem gezet waar overigens verder niets mee gedaan wordt en alleen gehandeld wordt conform de Europese Privacywetgeving. Eenmaal ingeschreven ontvang je een klantenpas welke je in vervolg alleen maar hoeft te laten scannen bij binnenkomst. Zakelijke klanten dienen in het bezit te zijn van een uittreksel van de KVK en/of btw-nummer.

Grote tassen en/of rugzakken zijn niet toegestaan in onze winkel. Wij adviseren jou om deze in de auto te laten of af te geven aan de balie ter bewaring. Dit is geheel op eigen risico, haal desnoods jouw kostbaarheden er even uit.

Ondanks het feit dat je het niet zou verwachten in deze branche, spiritueel gezien en karma-wise, wordt er soms toch gestolen bij ons. Gezien onze enorme mooie, grote en kostbare collectie zijn wij genoodzaakt deze maatregelen te nemen, wij hopen op jouw begrip en medewerking.