Home

Home

Nieuwe artikelen

Nieuwe artikelen

Blog Categories

Blog Categories

Gelukkiger Leven met Edelstenen!

In: Varada Blogs On: Comment: 0 Hit: 219

Geluk kunnen we verwelkomen met behulp van Kristallen! Heb jij enig idee welke edelstenen de reputatie hebben echte geluksbrengers te zijn? In deze tekst zullen we deze bijzondere Kristallen uitgebreid toelichten.

Ben jij op zoek naar een extra portie levensgeluk? Geluk is een tijdloos streven dat doorheen de geschiedenis gezocht en nagestreefd wordt. Het is het warme gevoel van tevredenheid en vreugde dat we allemaal willen omarmen. Hoewel we vaak denken dat geluk ligt verscholen in externe omstandigheden zoals relaties, carrières en materiële bezittingen, schuilt de ware essentie in zelfacceptatie, dankbaarheid, veerkracht, verbondenheid en betekenis. Maar laten we niet vergeten dat we geluk ook kunnen omhelzen met behulp van Kristallen! Ben je bekend met de edelstenen die de reputatie hebben echte geluksbrengers te zijn? Deze bijzondere Kristallen worden in deze tekst uitgelicht.

Geuren Die Geluk Uitstralen

Serotonine, endorfine en dopamine - deze gelukshormonen trakteren ons op gevoelens van euforie. Geluk kan op diverse manieren ervaren worden: door beweging, de natuur, liefde, samenzijn, behulpzaamheid of het genot van heerlijke hapjes. Toch zijn er ook specifieke geuren die ons een vleugje geluk kunnen schenken. Citrusgeuren bijvoorbeeld staan bekend om hun opbeurende effect. Bij Ruben Robijn hebben we een prachtig assortiment aan essentiële oliën, gaande van geurolie tot kamersprays, essentiële oliën, auramists en zepen. Citrusgeuren zorgen voor vitaliteit en vreugde, terwijl de geur van rozen een gevoel van liefde met zich meebrengt. Voor wie niet specifiek op zoek is naar een bepaalde geur, maar eerder naar specifieke eigenschappen, bieden onze chakra-essences heilzame werking en een heerlijke geur.

Betoverende Groene Aventurijn

Groene aventurijn wordt vaak geassocieerd met geluk en voorspoed. Deze edelsteen wordt beschouwd als een symbool van kansen en welvaart, en wordt vaak ingezet om positieve energie aan te trekken. Groene aventurijn staat in verbinding met het hartchakra, dat gewijd is aan liefde, compassie en emotioneel welzijn. Deze edelsteen helpt negatieve emoties los te laten en stimuleert positieve gevoelens van vreugde en geluk. Opmerkelijk genoeg kan Groene Aventurijn ook relaties aantrekken. Als een kracht die optimisme en positiviteit voedt, helpt het om negatieve gedachten en zelftwijfel te verminderen en versterkt het gevoelens van hoop en vertrouwen. Draag deze prachtige groene juwelen als sieraad of houd ze als troostende zakstenen dichtbij en verwelkom een overvloed aan geluk!

De Stralende Citrien

Citrien is eveneens een echte geluksbrenger. Volgens de kristallenleer wordt citrien soms beschouwd als een zonnesteen. Deze edelsteen straalt positieve stralen van vreugde en geluk uit, wat een gunstige invloed heeft op je gemoedstoestand en algeheel welzijn. Op financieel gebied wordt citrien ook gelinkt aan geluk. Het kan welvaart manifesteren en positieve kansen en mogelijkheden op het gebied van financiën en carrière stimuleren. Bovendien versterkt citrien zelfvertrouwen, zelfexpressie en creativiteit. Dit maakt het zonder twijfel een onmisbare edelsteen.

De Magische Groene

Jade Groene jade resoneert, net als Groene Aventurijn, met het hartchakra. Vooral in Aziatische culturen wordt Groene Jade in verband gebracht met geluk en welzijn. Het wordt beschouwd als een krachtige steen die positieve energie en harmonie in je leven kan brengen. Het stimuleert zelfreflectie, innerlijke transformatie en een dieper begrip van jezelf en anderen. Ook op financieel vlak zou Groene Jade geluk brengen, en het biedt bescherming in relaties. De harmonieuze eigenschappen maken Groene Jade een onmisbare toevoeging aan deze lijst.

De Wijsheid van Turkoois

Turkoois herinnert je eraan dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk, en het helpt je om uit de slachtofferrol te stappen. Deze edelsteen biedt bescherming en een gevoel van positiviteit. Bovendien vermindert Turkoois stress en angst, en geeft het jou de macht om de controle over je eigen leven terug te nemen. Het werkt zowel op het hartchakra als op het keelchakra en stimuleert je om je gevoelens te uiten.

Naast deze prachtige edelstenen biedt Ruben Robijn nog andere producten aan die het gevoel van geluk en blijdschap kunnen versterken. Denk aan de populaire happydrums. Deze instrumenten winnen jaarlijks aan populariteit en kunnen door iedereen bespeeld worden. De klanken van de happy drum hebben een helende werking en door je creativiteit de vrije loop te laten, kun je in een staat van flow komen die geluksgevoelens opwekt. Neem de drum eenvoudig mee naar buiten om ook daarvan te genieten. De flowstate waarin je terechtkomt, kan leiden tot de meest prachtige ideeën. Geniet ervan!

Jouw Weg naar Geluk Hoe breng jij geluk in je leven? Vind je plezier in kleine dingen, of straal je van nature al innerlijk geluk uit? Misschien is yoga jouw bron van vreugde en vervulling. Af en toe wat extra hulp om geluk te ervaren is geen gek idee. We hopen dat onze suggesties bijdragen aan het ontdekken van jouw flow, geluk, blijdschap en positieve energie. Hoe gelukkiger jij bent, hoe schitterender het leven kan worden.

Hartelijke groeten, Het Team van Varada.

Comments

Leave your comment