Home

Home

Nieuwe artikelen

Nieuwe artikelen

Blog Categories

Blog Categories

Bescherming tegen Elektromagnetische Straling: Het Gebruik van Edelstenen

In: Varada Blogs On: Comment: 0 Hit: 348

In deze tekst leggen we de nadruk op niet-ioniserende straling, wat voortkomt uit bronnen zoals mobiele telefoons en wifi. Voor de duidelijkheid noemen we dit fenomeen hier 'straling'. In deze blog willen we graag de rol van edelstenen bespreken bij het bieden van bescherming tegen deze vorm van straling.

In de moderne wereld zijn elektronische apparaten een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Bijna iedereen maakt gebruik van smartphones, laptops en televisies op dagelijkse basis. Deze apparaten genereren echter elektromagnetische straling in ons omgevingsveld, wat mogelijk negatieve gevolgen kan hebben voor onze gezondheid. Elektromagnetische straling bestaat in verschillende varianten, met zowel essentiële als niet-essentiële typen. In deze tekst leggen we de nadruk op niet-ioniserende straling, wat voortkomt uit bronnen zoals mobiele telefoons en wifi. Voor de duidelijkheid noemen we dit fenomeen hier 'straling'. In deze blog willen we graag de rol van edelstenen bespreken bij het bieden van bescherming tegen deze vorm van straling.

Wat is Elektromagnetische Straling?

Elektromagnetische straling is de energie die wordt uitgezonden door elektronische apparaten en andere bronnen. Niet-ioniserende straling, zoals die wordt geproduceerd door mobiele telefoons en wifi, valt hieronder. Dit type straling heeft onvoldoende energie om atomen of moleculen te ioniseren en directe schade aan cellen te veroorzaken. Hoewel er nog geen overtuigend bewijs is dat deze straling schadelijk is voor onze gezondheid, bestaan er toch zorgen over mogelijke effecten bij langdurige blootstelling. Klachten die aan deze straling worden toegeschreven zijn onder andere hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid en slaapproblemen. Edelstenen als Bescherming tegen Straling Edelstenen worden al eeuwenlang gewaardeerd om hun energetische eigenschappen. Ze kunnen helpen om onze energetische velden in evenwicht te brengen en te beschermen tegen negatieve invloeden, waaronder straling. Elke edelsteen heeft een unieke vibratie en kan op diverse manieren ondersteuning bieden. Sommige fungeren als energetische schilden, terwijl andere de omgevingsenergie neutraliseren. Het is opmerkelijk hoe de natuur ons voorziet van dergelijke beschermende elementen.

Effectieve Edelstenen tegen Straling

Hieronder volgen enkele edelstenen die bekend staan om hun beschermende eigenschappen tegen straling. Amethist is een prachtige paarse edelsteen en wordt vaak gezien als een krachtige beschermer tegen negatieve energie en verstoringen in het energetische veld. Spiritueel gezien wordt amethist geassocieerd met de activering van het derde oog en de kruinchakra, wat resulteert in een hoge vibratie en beschermende energie. Deze eigenschappen worden soms in verband gebracht met het vermogen om elektromagnetische straling te verzachten en te neutraliseren. Amethist staat bekend om zijn kalmerende en zuiverende effect, waardoor het energetische veld in balans wordt gebracht en versterkt.

Shungit

Shungit, een zwarte edelsteen uit Rusland, staat bekend om zijn capaciteit om elektromagnetische straling te absorberen en te neutraliseren. Deze steen werkt als een energetisch schild dat in staat is om ongewenste elektromagnetische frequenties te absorberen, neutraliseren en af te weren. Shungit heeft aardende eigenschappen en kan het energetische veld reinigen, wat leidt tot een gevoel van balans en harmonie.

Amazoniet

Amazoniet is een prachtige groenblauwe edelsteen die wordt beschouwd als een symbool van balans, harmonie en bescherming. Het wordt vaak geassocieerd met het hart- en keelchakra, wat bijdraagt aan de ondersteuning van communicatie en expressie vanuit het hart. Amazoniet biedt bescherming tegen elektromagnetische straling en kan een energetische barrière creëren tussen het lichaam en dergelijke frequenties. Bovendien heeft het een kalmerende werking en kan het helpen bij het verminderen van stress.

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn staat al lange tijd bekend om zijn beschermende eigenschappen tegen straling. Het is gebruikelijk om een groot stuk Zwarte Toermalijn in de meterkast te plaatsen als manier om de straling te beperken. Ook het dragen van een ketting, armband, zaksteen of andere vormen van deze steen is een goed idee. Zwarte Toermalijn heeft aardende, beschermende en reinigende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om effectief te beschermen tegen diverse vormen van negatieve energie en straling. De steen fungeert als een soort schild, stimuleert de afvoer van negatieve energie en transformeert dit naar positieve energie. Hierdoor wordt het energetische veld van de aura gereinigd en in balans gebracht, waardoor je meer innerlijke kracht kunt ervaren en een ontspannen, zelfverzekerde houding kunt aannemen.

Pyriet

Tot slot, Pyriet! Deze schitterende goudkleurige edelsteen staat ook wel bekend als "Fools Gold". Pyriet wordt ingezet als schild tegen negativiteit en als bron van kracht en zelfvertrouwen. Het helpt om negatieve energie af te weren en positieve energie te bevorderen, wat bijdraagt aan het creëren van een beschermende en harmonieuze omgeving. En laten we de esthetische waarde van Pyriet niet vergeten!

Hoe Edelstenen te Gebruiken voor Bescherming

Edelstenen ter bescherming tegen straling kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zoals eerder genoemd, kan de edelsteen zo dicht mogelijk bij het apparaat worden geplaatst om de straling te verminderen. Het is een goed idee om kristallen in je kantoor te plaatsen, op je laptop, monitor of bij andere apparaten zoals televisies, magnetrons, radio's en in de meterkast. Verder kun je edelstenen altijd bij je dragen in je zak, als zaksteen, als ketting, armband, sleutelhanger, oorbellen of ringen. Hoewel het wellicht uitdagend is om volledig zonder telefoon of wifi te leven, bieden edelstenen mogelijk een nuttige ondersteuning bij het verminderen van straling in ons dagelijks leven.

Of je nu vaak omringd bent door elektronische apparaten of juist niet, deze tips kunnen van waarde zijn. Wij wensen je veel succes in je streven naar balans. Met vriendelijke groeten, Team Ruben Robijn.

Comments

Leave your comment