• Aanbieding!

Jade leren armband gipsy-style

Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Jade. De Jade armband is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!

8718561064998
Nog maar 19 artikelen in voorraad
€ 19,95

De Jade leren armband gipsy-style kopen

Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Jade. De Jade armband is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!

De werking van de Jade leren armband gipsy-style

Jade biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene Jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur en laat dit samenvloeien met je gehele fysieke en emotionele welzijn. Jade helpt te voorkomen dat je toegeeft aan hebzucht, inhaligheid, enzovoort. Hij gaat angst voor armoede, angst om geld te verliezen tegen. Groene jade heeft een heilzame werking op hartkwalen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze leren armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de vreugde en harmonie die de Jade te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar hoe de steen jou extra steun biedt. 

8718561064998

Data

Edelsteen
Jade
Gewicht
0,025
Kleur
Groen
Omschrijving
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Jade, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
Werking
Jade biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur