Lapis Lazuli en Roze kwarts kralen armband mannen

Edelstenen kralen armband voor mannen (en vrouwen) van de half-edelstenen Lapis Lazuli en Rozenkwarts.

8718561063502
Nog maar 46 artikelen in voorraad
€ 19,95

De Lapis Lazuli en Roze kwarts kralen armband mannen kopen
Edelstenen kralen armband voor mannen (en vrouwen) van de half-edelstenen Lapis Lazuli en Rozenkwarts. Deze mannenarmband is ca. 20 cm lang en heeft 10 mm geslepen edelstenkralen en geregen op elastiek. De armband heeft 1 zilverkleurige tussenkraal.

De werking van Lapis Lazuli en Roze kwarts kralen armband mannen
Lapis lazuli is een prachtige steen op allerlei vlakken. Zowel de kleur als de spirituele werking tot de helende eigenschappen maken deze steen zo bijzonder. Lapis lazuli bevordert het astrale reizen, het meditatieve reizen en helderziendheid. Het is de steen van soevereiniteit die je helpt om af te stemmen op je innerlijke waarheid. Zowel vriendschappelijke als liefdesrelaties worden versterkt doordat lapis lazuli je stimuleert om je te uiten op emotioneel vlak en aan te geven wat je dwars zit of waar je behoefte aan hebt. Dit versterkt je zelfvertrouwen en durf je beter te luisteren naar je intuïtie. 

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online
Past deze Lapis Lazuli met Roze kwarts kralenarmband voor mannen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de meditatieve reizen en fantasie die de Lapis Lazuli en Rozenkwarts halfedelstenen te bieden hebben? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561063502

Data

Edelsteen
Lapis Lazuli / Roze kwarts
Gewicht
0
031
Kleur
Blauw / roze
Omschrijving
21 cm lang
Kralen armband voor mannen van de half-edelstenen Lapis Lazuli en Rozenkwarts
met 10 mm kralen en geregen op elastiek.