Onyx kralen armband boeddha mannen

Kralenarmband van de halfedelsteen Onyx, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.

8718561063809
Nog maar 11 artikelen in voorraad
€ 11,95

Kralenarmband van de halfedelsteen Onyx, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.

De kralenarmband Onyx boeddha mannen kopen

Deze kralenarmband van de halfedelsteen Onyx bestaat uit 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal. De armband is 21 cm lang en geregen op elastiek. Hierdoor past de kralen armband Onyx boeddha de meeste mannen zonder problemen. Het elastiek zorgt ervoor dat je de armband altijd comfortabel draagt, ongeacht de breedte van je polsen. 

De werking van de Onyx kralen armband voor mannen

Onyx helpt je om je focus en aandacht te houden bij waar je mee bezig bent. De steen staat bekend om het versterken van je wilskracht en stimuleert standvastigheid. Daarnaast stimuleert Onyx ookzelfverwezenlijking en het analytisch denken, de logica. Hij helpt je om een nuchtere en realistische blik te werpen op problematiek. Onyx heeft een positieve werking op het immuunsysteem en draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Van Onyx wordt gezegd dat het goed is voor het gebit, de botten, voeten en benen. Onyx wordt daarnaast vaak gebruikt tegen stress en helpt je in het bereiken van je doelen. Onyx vermindert de mogelijkheden om je door anderen te laten beïnvloeden. Tevens heeft Onyx een heilzame werking bij problemen aan het gehoor, zicht, botbreuken en zenuwpijnen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Eigenschappen van deze halfedelsteen

Onyx is een steen die je helpt om te focussen en met standvastigheid op je doel af te gaan. Onyx wordt ook wel de steen van innerlijke kracht genoemd en vergroot je uithouding en doorzettingsvermogen. Onyx zet je met beide benen op de grond en verstevigd de wilskracht en discipline om je ideeën te verwezenlijken. 

Sterrenbeeld:
Steenbok (22 december - 20 januari)

Kleur:
Zwart met witachtige vegen

Maand:
Januari

Chakra:
Basischakra (1e) en zonnevlechtchakra (3e)

Bestel direct online

Past deze Onyx kralenarmband voor mannen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de wilskracht en standvastigheid die de Onyx halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561063809

Data

Gewicht
0
022
Kleur
Zwart
Omschrijving
8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal
21 cm lang geregen op elastiek.
Kralenarmband van de halfedelsteen Onyx
Werking
Onyx helpt je om je focus en aandacht te houden bij waar je mee bezig bent. Hij schenkt je wilskracht en maakt je standvastig. Onyx stimuleert zelfverwezenlijking en het analytisch denken
de logica. Hij helpt je om een nuchtere en realistische blik te we