• Aanbieding!

Aventurijn groen powerbead mannen armband

Groene Aventurijn powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang. 

8718561054630
Nog maar 69 artikelen in voorraad
€ 9,95

Groene Aventurijn powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look! De armband is 19 cm lang. 

Aventurijn groen

Aventurijn groen zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van groene Aventurijn

Klachten verminderen: 
Groene Aventurijn helpt tegen eczeem, neusbloedingen, haaruitval en acné. Hij kan ingezet worden bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte.

 

Eigenschappen bevorderen: 
Groene Aventurijn reguleert de bloedsomloop. Hij repareert cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. Groene Aventurijn kan een gunstige invloed hebben op baby's en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Groene Aventurijn geeft je levenskracht.

8718561054630

Data

Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0,028
Kleur
Groen
Omschrijving
Groene Aventurijn powerbead armband voor mannen, met 10 mm kralen en Lavasteen tussenkralen voor een stoere look!
Werking
Aventurijn groen zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je begeeft. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich mee